VijestiZanimljivosti

Debeli Thor iz God of Wara je vrhunac muškog performansa, tvrdi stručnjak

Thor iz God of Wara ne izgleda ni približno poput onoga iz Marvelovog univerzuma i Chrisa Hemeswortha. Thor iz Ragnaroka je vjeran nordijskoj trilogiji. Dakle, prava muškarčina, zapuštena i neobrijana s masnim pojasom oko struka i vratom stopljenim s ramenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No je li Ragnarokov Thor predebeo? Zapitala se to i ekipa iz The Sixth Axisa, pa je potražila odgovor kod čovjeka koji je definitivno mjerodavan. Dizača utega Darrena McCormaca, čovjeka koji drži i dva svjetska rekorda te, baš poput Thora, zavidan “pojas” oko struka.

Može li takav prebijati ljude? “Definitivno”, odgovara Darren. “Voljeli to ili ne, God of Warov Thor je vrhunac muške sposobnosti!”

“Veliki trbuh i veliki vrat pokazatelji su prokleto snažnog čovjeka”

Tezu je i pojasnio. “Postoji korelacija između volumena i snage”, objašnjava. Ekipa u najatraktivnijem razredu dizača utega, onom do 110kg diže nekoliko puta svoju težinu. “Oni neće biti visoki i mišićavi, bit će glomazni, debeli!”

A u klasi do 125kg pogotovo nećete vidjeti mišiće. Takvi dizači utega, najsnažniji ljudi na planeti, imaju pojas sala oko trbuha i debeli vrat. Baš poput Thora iz God of Wara. “Veliki trbuh i veliki vrat pokazatelji su prokleto snažnog čovjeka”, tvrdi. I nije da nije u pravu.

Dakle, pod navodnicima debeli Thor je oličenje snažnog muškarca i baš kao u nordijskoj mitologiji, tako i u Ragnaroku s njim neće biti zaje*ancije. Čovjek nije debeo nego je jak. Sviđa nam se to.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano