Vijesti

Deep Earth je kolekcija novih atraktivnih boja za PS5 covere i DualSense kontrolere

Na noćašnjem State of Playu Sony je iskoristio priliku pa pokazao još tri obojana komada plastike za kojima će svi pomahnitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekcija Deep Earth inspirirana je ljepotama iz dubina planeta Zemlje i viškom novaca u našim novčanicima, a Sony s istom nastavlja ovogeneracijski trend influksa dodataka za PS5, a osobito ovih estetske prirode. Boje same po sebi nisu ništa posebno, ali posebnima ih čini metalik premaz. U istom stilu prate ih i nove izvedbe DualSense kontrolera., a koliko god nastojali ostati ambivalentni, činjenica je da zajedno jako lijepo izgledaju, da ne kažemo atraktivno.

Vulkanski crveni te kobaltno plavi coveri i DualSense kontroleri istih boja u pretprodaju stižu 4. 10., a u prodaju 3. 11., dok će elegantno sivi uslijediti krajem siječnja iduće godine. Preporučena prodajna cijena za covere je €59,99, a za DualSense kontrolere iznosi €74,99

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano