Vijesti

Deep Rock Galactic ugostio je preko 6 milijuna igrača na PlayStationu

Čini se da je PlayStation Plus iznjedrio novi veliki hit. Ono što je nekad pošlo za rukom Rocket Leagueu i Fall Guysu, čini se da sada polazi i Deep Rock Galacticu.

Deep Rock Galactic ovomjesečni je PlayStation Plus naslov za PS4 i PS5, a u prvih 10-ak dana dostupnosti aktiviralo/kupilo ga je preko 6 milijuna igrača, pohvalili su se developeri priopćenjem za novinare. Ovaj kooperativni looter shooter naslov s dwarfovima tako sada broji 10-ak milijuna aktivnih igrača.

Internetom se širi usporedba tvitteraša Zuby_Tech, koji navodi da je istovremeno na Game Passu Deep Rock Galactic uspio prikupiti 6 puta manje igrača. Njih oko milijun. Doduše, nismo sigurni koliko sama usporedba uopće ima smisla…

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake
Back to top button
Close
Close