Vijesti

Destiny 2 i Assassin’s Cred Valhalla imat će čudan crossover

Crossoveri u videoigrama u posljednje vrijeme sve su čudniji i bizarniji, a jedna takva suradnja upravo je najavljena između Destinyja i Assassin+s Creeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, Valhalla neće imati poseban događaj križanja s Destinyjem u stilu Fortnitea ili Call of Dutyja, već će suradnja Ubisofta i Bungieja biti čisto komercijalne prirode. Naime, 6. 12. u Valhallu će doći oklopi i druge ukrasne stvari inspirirane Destinyjem 2, a suradnja ide i u drugom smjeru.

Istovremeno, Destiny 2 će dobiti ikonske skinove iz Assassin’s Creed serijala, posebno skrojene za sve tri glavne klase. Dosad nismo dobili službeni uvod u skinove, međutim, data-mineri su neke od njih pronašli u datotekama Valhalle. U obje igre oni će se vjerojatno plaćati ili će biti dijelom season pass ponude.

Assassin’s Creed već je surađivao s drugim franšizama, a ovo je za Destiny tek druga suradnja nakon crossovera s Fortniteom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano