Vijesti

Destiny 2: The Witch Queen ogromna ekspanzija izlazi u 2. mjesecu 2022.

Bungie je konačno otkrio detalje o nadolazećoj ekspanziji za Destiny 2, najvećoj u posljednje 3-4 godine, a koja će nastaviti sci-fi priču i konačno sukobiti igrače sa Savathûnom – kraljicom vještica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestra glavnog zlikovca iz Taken King ekspanzije najavljivala se godinama kroz različite velike događaje, ali ovo je prvi put da ćemo se s njom susresti i osobno. Ekspanzija će donijeti novu veliku lokaciju, novu kampanju, oružja, opremu i raidove te novi weapon type – Glaive koji će biti melee oružje za blisku i daljinsku borbu.

Kustomizacija oružja

The Witch Queen donosi još jednu veliku novost – kustomizaciju oružja. U početku će se modovi moći postavljati samo na nova oružja, međutim, Bungie obećaje kako će s vremenom tu mogućnost dobiti i starija oružja iz originalne igre i prošlih sezona.

The Witch Queen u Destiny 2 stiže 22. 2. iduće godine, a već od danas omogućen je crossplay između PC, Xbox i PlayStation igrača. Povodom 30. godišnjice studija kasnije ove godine igrači će dobiti novu tamnicu, egzotično oružje, nove emoteove i novu aktivnost za do 6 igrača pod imenom Dares of Eternity.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano