Vijesti

Developer brani Game Pass: “Garantira nam uspjeh”

Prvenstveno mali indie developeri zadovoljni su Game Passom. Microsoft im uvrštavanjem u svoju pretplatu garantira fiksan iznos novca kojeg u suprotnom možda nebi zaradili, a garantirani novac ujedno znači i kako će se, u najmanju ruku, pokriti i troškovi razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nije sve bajno pokazuje Square Enixov Outriders koji nije uspio ispregovarati uvjete koji bi ga naposlijetku donijeli u u plus s Game Passom. Nakon što smo saznali da je Outriders prošao loše, mnogi su požurili na internet prikazati kako GP nije dobar koliko se smatra da jest, a jednom čovjeku iz industrije to je očito dosadilo.

Mike Rose je vlasnik malene izdavačke kuće No More Robots. Mike je surađivao s Microsoftom na nekoliko projekata i po njegovom mišljenju “Game Pass je prilika za mnoge”.

ffa anketa

Je li Game Pass dobar za gaming industriju?

“Svi koji tvitaju da je Game Pass loš za developere nemaju pojma na koji način funkcionira industrija”, poručio je hejterima. “Obično trošak razvoja košta jedan iznos, pa se nadate da su igra i promocija bili dovoljno dobri da povratite uloženo”, objašnjava. “Ako izdajete igru na Game Passu prvog dana, vjerojatno ste već prvog dana zaradili uloženo”, tvrdi Mike Rose.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano