Vijesti

Developer o novom modu za The Last of Us 2: “Niste spremni za ovo”

Dva tjedna preostalo je od izlaska remasteriranog The Last of Us Part 2 za PS5. Osim boljih vizuala te kvalitetnijeg izvođenja, ova plaćena nadogradnja dobit će i potpuno novi način igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mod No Return je roguelike survival koji će pred igrače postaviti dosad najveći izazov. U borbama s valovima neprijatelja možete odabrati jednog od 10 ponuđenih likova, svakog sa svojim prednostima i manama, nadograđivati njihove karakteristike i opremu te sa svakom novom razinom pokušati savladati sve veći izazov.

Što neće biti lako, potencira developer Del Walker iz Naughty Doga. “Mislim da niste spremni koliko je ovaj mod stresan. Ovo ne preporučujem onima slabog srca”, poručio je na X-u.

Koliko je stresan i težak saznat ćemo 19. 1. kada The Last of Us Part 2 Remastered izlazi na PS5. Ako prethodno posjedujete PS4 verziju, nadogradnja za PS5 koštat će 10 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano