Vijesti

Developeri su morali maknuti jedan gameplay element iz Lords of the Fallena. Regularnim igračima bio je pretežak

Reboot Lords of the Fallena oduševio nas je u posljednjem prikazu. Svijet izgleda sjajno, souls gameplay još bolje, a sada stiže još dobrih informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za MP1st, developeri iz Hexworksa otkrili su više detalja o trajnosti, završecima i poneko iznenađenje. Svijet Lords of the Fallena 5 je puta veći od originala, a za prvi prelazak trebat će vam 30-ak sati.

Potom su tu i različite frakcije, ovisno kojoj se priklonite tokom igranja dobit ćete jedan od tri različita kraja, a igranje će produžiti i tri glavne klase od kojih se svaka igra drugačije.

I tu dolazimo do New Game +, o kojem će developeri više pričati u narednim tjednima, ali već sada otkrivaju iznenađenje. I dok u regularnom igranju imate fiksne Ancient Vestiges, odnosno respawn točke, u NG+ će ih igrači postavljati sami.

Radi se o elementu kojeg su developeri planirali u baznoj igri, međutim, premda su ga veterani žanra dobro prihvatili u testiranjima, široi igraćoj pubilici bio je prekompliciran.

Kompliciran ili pojednostavljen, Lords of the Fallen igramo od 13. 10. na XSX/S, PS5 i PC. Inače, prvi veliki mediji dobili su priliku isprobati ga prije izlaska i zasad čitamo samo riječi hvale. Izgleda i igra se sjajno, a IGN-ove dojmove možete pogledati ispod.

Igra

Povezano