Vijesti

Developeri žele raditi novog Sly Coopera, ali Sony mora čuti glas igrača

Kad stavimo nostalgiju sa strane, mogli bismo reći da je ova generacija igara, konzola i PC računala vjerojatno bila najbolja. Dobili smo toliko fantastičnih naslova, gaming je u tehničkom smislu otišao nekoliko koraka dalje, no nekako imamo osjećaj da nismo dobili dovoljno kvalitetnih platformskih igara. Posebno se to odnosi na PS4, Xbox One pa i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nintendo Switch je ipak malo drugačija priča kad pričamo o platformerima, no izostale su igre kao što su Jak&Dexter, pa i novi Ratchet, a da ne pričamo o Banjo igrama na Xboxu.

Sjećate se kad je izašao zadnji Sly Cooper? Sly Cooper: Thieves in Time izašao je 2013. godine i to na PlayStationu 3. Više od 6 godina je prošlo od izlaska ovog fantastičnog platformera.

Developeri posljednjeg Slya, Sanzaru Games, istaknuli su na Kinda Funny Games podcastu kako žele i imaju želju napraviti novu igru. Već imaju ideje za istu, ali nije sve na njima.

We are always ready to dig into that and it was a great franchise to work on. It was a great project. So, all I can say is that if you guys want more Sly Cooper, let Sony know.

Dakle, na nama je i vama da jasno poručimo PlayStationu da želimo novu Sly Cooper igru. Pišite Djed Mrazu, šaljite na društvene mreže poruke PlayStationu, te usput odmah naglasite da želimo i next-gen Jak&Dexter.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano