Vijesti

DFN Duel je dobio novi prikaz

Posljednji put kada smo čuli nešto o DFN Duelu je bilo prije skoro godinu dana. Da podsjetimo, DFN Duel je FG baziran na Dungeon Fighter Online, 2D MMO-u koji podsjeća na stare dane arkadnih beat-em-up igara.

Trailer nam je pružio kratki uvid u gameplay i na način kako su Berserker, Inquisitor, Striker, Grappler i Ranger klase prebačene iz MMO okruženja u Fighting Game žanr.

Za konkretnije informacije ćemo još malo pričekati, ali po viđenom sve je klasično za Arc System Works; anime estetika, intenzivne borbe i fantastične animacije.

Na trenutke se može primijetiti mehanika za otkazivanje posebnih napada, Ista dolazi u dvije varijacije, crvenoj i žutoj, ali značenja još nisu poznata.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS
Oznake
Back to top button
Close
Close