Vijesti

Digitalni E3 će imati sve velike izdavače osim Sony i EA

Nakon godine pauze vraća se E3. Ove godine u digitalnom obliku, neće se naplaćivati, a organizatori nastoje okupiti veliki broj izdavača kao što je to bilo u vremenu prije korone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gamesindustry.biz piše da će se digitalni eventi održavati od 12.6. do 15.6. Postava izdavača je respektabilna. To su zasad Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros i Koch Media, a prijaviti se mogu i drugi.

Prijavili se nisu Sony, EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco i Square Enix. EA će možda imati zaseban event kao i prošlih godina, a za Sony ne znamo.

Hoće li Nintendo na E3 Directu predstaviti Switch Pro?

“Više od dva desetljeća E3 je bio mjesto predstavljanja najvećih svjetskih premijera u gaming industriji”, kaže Stanley Pierre-Louis koji se nada da će to nastaviti biti i u doba kad mu korona ne dopušta regularno održavanje.

Kako će izgledati E3 u vrijeme korone još ne znamo. Hoće li to biti velike prezentacije kao nekada ili će izdavači samo ispucavati trailere? U svakom slučaju meni je zanimljiv Konami koji je najavom svojeg prisustva ponovno rasplamsao glasine o Silent Hill igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano