Vijesti

Digitalni E3 će imati sve velike izdavače osim Sony i EA

Nakon godine pauze vraća se E3. Ove godine u digitalnom obliku, neće se naplaćivati, a organizatori nastoje okupiti veliki broj izdavača kao što je to bilo u vremenu prije korone.

Gamesindustry.biz piše da će se digitalni eventi održavati od 12.6. do 15.6. Postava izdavača je respektabilna. To su zasad Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros i Koch Media, a prijaviti se mogu i drugi.

Prijavili se nisu Sony, EA, Activision Blizzard, Sega, Bandai Namco i Square Enix. EA će možda imati zaseban event kao i prošlih godina, a za Sony ne znamo.

Hoće li Nintendo na E3 Directu predstaviti Switch Pro?

“Više od dva desetljeća E3 je bio mjesto predstavljanja najvećih svjetskih premijera u gaming industriji”, kaže Stanley Pierre-Louis koji se nada da će to nastaviti biti i u doba kad mu korona ne dopušta regularno održavanje.

Kako će izgledati E3 u vrijeme korone još ne znamo. Hoće li to biti velike prezentacije kao nekada ili će izdavači samo ispucavati trailere? U svakom slučaju meni je zanimljiv Konami koji je najavom svojeg prisustva ponovno rasplamsao glasine o Silent Hill igrama.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close