Vijesti

Direktor God of Wara moli za strpljenje u svezi Ragnaroka

Kreativni direktor reboota God of Wara, a od nedavno producent Ragnaroka ponovno se oglasio po pitanju igre o kojoj se Sony i Santa Monica studio zadnje vrijeme izbjegavaju službeno oglasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda pokraj Ragnaroka kao godina izlaska još uvijek uvijek stoji 2022., manjak informacija i prikaza zabrinjava. Iz tjedna u tjedan u javnost se puštaju različite glasine, svi tvrde kako novi prikaz i potvrda datuma izlaska “samo što nisu”, međutim, tjedni prolaze, a akteri šute.

“Da je do mene, sve biste znali”, javio se Cory Barlog na Twitteru te moli za strpljenje. “Obećavam da će stvari biti podijeljene u najkraćem mogućem roku”, kaže.

A fanovi su strpljivi već dugo. Ragnarok se prvo najavljivao za 2021., zatim je odgođen za ovu godinu, međutim, unatoč nekim pozitivnim signalima prilično je izvjesno kako bi mogao skliznuti negdje u prvih nekoliko mjeseci 2023.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano