Vijesti

Do 2022. više od 20 milijuna pripadnika PC “Master Race” igrača prebacit će se na “pezantske” konzole

Prema velikom istraživanju koje je provela kompanija Jon Peddie Research a čiju detaljnu studiju možete pročitati na linku, u idućih par godina možemo očekivati veliku seobu “naroda.”

Očekuje se da će više od 20 milijuna PC igrača prijeći na konzole. Razlog leži u tome što će iduća generacija konzola donijeti nativno 4K igranje, ray-tracing i ostale PC “feature”, ali po znatno manjoj cijeni od PC-a.

Ista studija je pokazala da će nadolazeće streaming konzole i usluge kao što je Google Stadia i digitalni Xbox dodatno potaknuti seobu PC igrača na konzole.

Naravno, opet je u pitanju novac jer istraživanje pokazuje da je igranje na PC-u za većinu igrača sve skuplje, a next-gen konzole su dovoljno jake da zadovolje jake i snažne PC potrebe.

Braćo konzolaši, otvorimo naša srca i prihvatimo naše preobraćene kolege.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close