Vijesti

Do proljeća iduće godine cijela Yakuza saga stiže na Game Pass i Steam

Vlasnici PC-a koji su već igrali Yakuza Zero, Kiwami i Kiwami 2 (i eventualno Like a Dragon) nastavke na PC-u su nestrpljivo čekali kad će i ostali nastavci stići da zaokruže cijelu priču. Trailer na sinoćnjem VGA-u je to čekanje konačno priveo kraju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=rf7dQfFeK58

Ovo iznad je izdvojeni segment koji inače počinje na drugoj minuti i prikazuje budući izlazak nastavka 3, 4 i 5 kao dio remastered kolekcije i 6-ice koja će doći zasebno kasnije. A evo i RGG Studio tweet kao potvrda:

Dakle, taman kad lagano uđemo u godišnje doba proljeće ćemo imati mogućnost igranja cijele glavne Yakuza sage na Game Pass-u i Steamu!

Remastered kolekcija tako dolazi već 28.1.2021. dok Yakuza 6 izlazi 25.3.2021. godine. Tim potezom je praktički razbijena ekskluzivnost pojedinih nastavaka za Sony platformu te će serijal biti i za Xbox konzolu kao i za PC, odnosno multiplatformski. Jedino će platforma za djecu i tinejdžere po običaju – izvisiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano