Vijesti

Dobili smo čak 14 minuta Mafia remake gameplaya

Nakon što je Hangar 13 zeznuo Mafia 2 i 3 remastere, odnosno njihovu tehničku stranu, remake prve Mafie koja je u biti kruna čitave Definitive trilogije ne dijeli te loše atribute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko IGN-a pušteno je čak 14 minuta gameplaya i trebamo priznati da grafički ovo izgleda fantastično. Osvjetljenje i detalji okoline značajno su napredovali čak i od Mafie 3, a cijeli grad izgleda živo i nabijeno atmosferom početka prošlog stoljeća. Izgleda i da je zadržana autentičnost priče i misija, jer prikazana misija na farmi izgleda točno onako kako je se sjećamo.

S druge strane, sam gameplay (osim vožnje koju praktički nismo vidjeli) s naglaskom na pucnjavu više vuče na posljednju Mafiu te se nadamo da će se još malo poraditi na tom segmentu igre. Pucanje nema onu težinu, ali i dalje izgleda zabavno. S druge strane, isječak od nekoliko sekunda u formuli bio je dovoljno da se probudi anksioznost koja se godinama zatomljivala. To je dobro.

Što kažete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano