Vijesti

Dobri rezultati za Until Dawn: Šuška se o nastavku

Iako nisu objavljene točne brojke u koliko primjeraka se prodala horor ekskluziva za PS4, izvršni producent Pete Samuels izajvio je u intervjuu za Playstation Lifestyle da su očekivanja definitivno nadmašena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samuels je također izazivao izjavama da developer Supermassive Games razmišlja o Until Dawn 2, no ipak priznaje da je još prerano za bilo kakve detalje.

– Razgovarali smo interno o tome kakva bi igra mogla biti Until Dawn 2, jer je jasno da to ne može biti nastavak u tradicionalnom značenju te riječi. Nikako nećete moći vidjeti iste likove suočene s nekom sličnom prijetnjom. Istražili smo neke nove načine na koje bismo napravili Until Dawn 2, ali je još uvijek prerano da bismo o tome javno raspravljali – izjavio je Pete Samuels.

Nas raduje što se ekipa iz Supermassive Gamesa, iako možda ne radi na novom nastavku Until Dawna, može osloniti na iskustvo iz svoje prve igre, pa nam nije niti toliko bitno hoće li nova igra biti horor ili ne.

Ako još niste igru odigrali, pročitajte našu recenziju, a od onih koji su je završili voljeli bismo čuti što očekuju u eventualnom nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=HAKBU7VXdUI

Povezano