Vijesti

Dok čekate na svoj PS5, pogledajte posebnu ediciju koju je dobila naša poznata pjevačica

Popularnu hrvatsku pjevačicu i voditeljicu Maju Šuput jučer je na dan izlaska PlayStationa 5 dočekalo pravo iznenađenje. Kući joj je stiglo posebno izdanje PlayStationa 5, a da iznenađenje bude tim veće, Maja nije ni znala da izlazi. Oduševljena je sve podijelila na Instagramu.

Maju na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi te je jasna strategija lokalnog PlayStationa koji joj je, kako izgleda, paket poslao kako bi približio novu konzolu što većem broju ljudi.

I dok se ne želimo zamjerati nikome te se očito radi o odličnoj marketinškoj kampanji (čim pišemo o ovome), teško se bilo ne osvrnuti na situaciju koju su nam ukazali revoltirani čitatelji i ekipa s Facebooka.

U situaciji u kojoj zbog državnog blagdana 99% igrača nije dobilo svoj plaćeni PS5 na dan izlaska te ga mnogi neće dobiti ni naredna 3 dana (poput nekih od nas iz redakcije i čitatelja koji nam se javljaju), lakše je shvatiti zašto mnogima ovo nije baš najbolje sjelo. Za kraj citirajmo komentar s fejsa: “Da ga je barem dobio Ivan Šarić bilo bi mi lakše”.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close