Vijesti

Domaći Overseer Games najavio je Kaiserpunk, city builder s globalnim spinom

Poslije jako dobro prihvaćenog city buildera Patrona, a potom i podmorskog Aquatica čijem razvoju su asistrirali, domaći Overseer Games najavio je svoj najambiciozniji projekt dosad, city builder Kaiserpunk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaiserpunk je smješten u svijet alternativnog 20. stoljeća i radi se u osnovi o klasičnom city builderu, sve dok u formulu igranja ne ubacite čitavu globalnu mapu i regije s kojima će igrači održavati ekonomske i vojne odnose.

Regija za osvajanje i trgovanje ima preko stotinu, svaka ima plus i minus efekte po ekonomije vašeg grada-države, a potom su tu i odnosi s AI igračima, savezništva, spletkarenja i sve ono što dolazi s geopolitikom.

Ekipa iz Overseera obećava kompleksne lance proizvodnje i distribucije preko 100 resursa, pa možete birati hoćete li pobijediti kao ekonomska ili vojna sila, ili će vaše agende neslavno propasti. Bitno je da svaki potez sa sobom povlači posljedice. Svaka zgrada koju izgradite, regija koju osvojite i radnja općenito utječe na simulaciju dinamičnog svijeta, tako da nijedan prelazak neće biti isti.

Izlazak Kaiserpunka očekuje se negdje tokom iduće godine za PC, a do onda možete wishlistati igru na Steamu te podržati domaćeg developera na YoutubeuTwitteru Facebooku.

Igra