Vijesti

Donkey Kong će dobiti igru za 40. godišnjicu, navodno od studija iza Super Mario Odysseya

“Dajte nam više Donkey Konga, a manje Maria”, naša su promišljanja i promišljanja mnogih igrača. Nevjerojatno je da u svojoj petoj godini postojanja Switch još uvijek nema nativnu Donkey Kong igru, ali izgleda da će se i to promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače pouzdani Nintendo Life prenosi glasinu youtubera LonelyGoomba te potvrđuje kako su isto čuli i oni sami iz vlastitog izvora. Na Donkey Kong igri navodno radi Nintendo EPD, isti onaj studio koji je napravio Super Mario Odyssey – jednu od najboljih igara generacije.

Donkey Kong ove godine slavi 40. godišnjicu izlaska. Bilo bi zaista okrutno od Nintenda kada bi zaboravio proslaviti jubilej kultne igre, pa nam ova glasina zvuči prilično logično i izvjesno.

Nije nastavak na Tropical Freeze

Donkey Kong Country Tropical Freeze ostvario je zavidan uspjeh 2014. na WiiU, još bolje je prošao 2018. kao port na Swtichu, a izgleda da će nastaviti u sličnom stilu. Novi Donkey Kong navodno je 2D naslov, ali ne direktni nastavak na Country podserijal.

Leaker Zippo očekuje povratak Diddy, Crankyja i Kremling Krewa, najavu negdje u vrijeme E3 i izlazak igre do kraja godine. Taman na zadnji vlak da se dostojno proslavi 40. rođendan igre koja je utabala put gaming industriji kakvu poznajemo danas. Uostalom, i Mario se po prvi puta pojavio upravo u Donkey Kongu 1981.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano