Vijesti

Dragon Age: Dreadwolf se pojavio na PlayStation i Xbox trgovinama

Electronic Arts ovog lipnja na Summer Game Festu neće imati vlastitu prezentaciju igara, ali sve ukazuje na to da će se pojaviti na onoj centralnoj SGF prezentaciji 7. 6. u režiji Geoffa Keighleya. EA-ovu postavu igara predvodit će Dragon Age: Dreadwolf, nastavak RPG-a kojeg fanovi čekaju godinama.

Prema glasinama te nekim insajderskim izvještajima, Biowareov novi veliki RPG bismo trebali igrati negdje do konca ove godine, a da potvrda istog slijedi jako skoro ukazuje to da se Dreadwolf po prvi put pojavio na Xbox i PlayStation trgovinama.

Tako bi na Summer Game Festu trebao biti otkriven prvi gameplay prikaz uopće, a potom se nadamo i konkretnom datumu izlaska.

Osim Fereldena, Kirkwalla i Orlaisa, Dreadwolf će ispričati nove priče u “prekrasnim pustošima” sjevernog Anderfeala s pogledom na planine u daljini, na tirkiznim morima kod Rivaina i drugim lokacijama koje će otkriti kasnije, poručuju iz Biowarea, a mi poslije godina teasanja jedva čekamo vidjeti prvi konkretan prikaz novog Dragon Agea.

Igra

Povezano