Vijesti

DualShock 4 dobiva OLED dodatak i nove funkcije za igranje u veljači

Na samom zalasku PlayStationa 4, Sony je odlučio ponuditi igračima dodatak koji možda do sad najviše mijenja i pomiče iskustvo igranja na DualShocku 4. Znamo svi da su profesionalni kontroleri prilično skupi, pa se Sony odlučio za samo €29.99 ponuditi stražnje dugme ili bolje rečeno mehanizam s OLED ekranom koji ćemo moći programirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvuči komplicirano? Onda pogledajte video i sve će vam biti jasno.

Back button attachment iliti dodatak vam omogućava programiranje dva različita modea, a na svaki mode možete isprogramirati 16 različitih naredbi i sve to pratiti u stvarnom vremenu putem OLED ekrana.

Jasno je da je namjera PlayStationa ovdje ispitati tržište za možda DualShock 5 ili barem verziju DualShocka 5 koja će koštati više, ali će igračima ponuditi profesionalniji način igranja po prihvatljivoj cijeni.

Dodatak se lagano instalira na pozadinu DualShocka, a kompletan gamepad ne gubi na ergonomiji i udobnosti. Ovo riješenje koje nudi Sony je puno jeftinije od kupnje drugih profesionalnih gamepada kojih danas ima sve više na tržištu.

Ovaj dodatak stiže već u prodaju 14.2., a moći ćete ga naravno kupiti i kod nas. Ako ste pravi trajharder ovo je idealan dodatak za vas. Posebno ako igrate FPS-ove ili primjerice BR igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano