Vijesti

The Last of Us 2 i Star Wars Jedi: Survivor predvode najpopularnije igre u travnju na PlayStationu

Več tradicionalno, Sony je na PlayStation Blogu podijelio liste najpopularnijih naslova na PS4 i PS5 konzolama za prethodni mjesec. Popularnost mjerimo brojem preuzimanja, a dok smo neke naslove očekivali tu negdje, neki drugi iznenađuju čak i 10 godina poslije izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na PS5 i u Sjevernoj Americi i u Europi suvereno vlada Star Wars Jedi: Survivor, koji je na tron zasjeo u samo tri dana koliko je bio dostupan u travnju. Na drugoj poziciji u obje regije prati ga Dead Island 2, koji je zasluženo ubire plodove. Na trećem mjestu u Europi i četvrtom mjestu u Sjevernoj Americi pronašao se GTA 5 koji ne posustaje ni 10 godina poslije izlaska.

Na PS4 za neke iznenađujuće, a za druge potpuno razumljivo u kontekstu popularnosti TV serije, i u EU i SA liste predvodi The Last of Us Part 2. Prate ga Minecraft, opet GTA 5, ali i Red Dead Redemption koji je u obje regije u top 5 najboljih naslova.

S druge strane, najpopularnije besplatne naslove predvodi Fortnite, koji već mjesecima ne ispušta tron, a u stopu ga prate Warzone 2 i Fall Guys. Izdvojimo i eFootball, koji u Europi drži 5. mjesto.

Potpune liste pronađite na PlayStation Blogu. Jeste li iznenađeni najpopularnijim igrama na PlayStationu, ili su vam one sasvim očekivane?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano