Vijesti

Dugogodišnja PlayStation ekskluziva dolazi na Xbox i po prvi put na Nintendo Switch

U pozadini priče koja je jučer uzdrmala gaming tržište, Sony je najavio da njegova iznimno popularna igra MLB The Show dolazi na tržište 5. 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bejzbol zasigurno nije najpopularniji sport na ovim prostorima, no MLB The Show se u SAD-u itekako dobro prodaje. Ne samo zato što je tamo bejzbol popularan sport, nego je sama igra iznimno kvalitetna.

“Kad svi igraju, mi pobjeđujemo”

Dok se Sony i Microsoft natječu tko ima većeg i tko će pokupovati više studija za svoje buduće pretplatničke modele, na Twitteru se odigrala jedna romantična priča.

PlayStation je otkrio kako će MLB The Show 22 zajedno moći igrati PlayStation, Xbox i po prvi put Switch igrači. Xbox nije zaboravio odgovoriti PlayStationu poznatom krilaticom: “Kad svi igraju, mi pobjeđujemo.”

Zašto onda i jedni i drugi kupujete kompanije koje će u jednom trenutku donijeti ekskluzivnost za jednu, odnosno drugu platformu?

Najbolje od svega je što će igru PlayStation studija Xbox igrači imati od prvog dana na Game Passu, dok će Switch i PlayStation vlasnici za nju plaćati €59.99, odnosno €69.99.

Povezano