Vijesti

E3 se pojačava: Sudjelovanje potvrdili Square Enix, SEGA i Namco Bandai

Nakon godine pauze, čini se da ćemo ove godine imati jako dobar E3. Ove godine isključivo u digitalnom izdanju, ali sudjelovanje i prezentacije svojih najvećih igara potvrdili su već Xbox, Nintendo, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros, Koch Media…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se i da druge najveće kompanije u industriji potvrde svoj dolazak. To još uvijek nisu napravili PlayStation, Google, Activision, Amazon, Epic… Ali korak bliže masovnijem i kvalitetnijem E3 došli smo potvrdom Square Enixa, Sege i Namca.

EA bi kao i prethodnih godina mogao održati svoj event u vrijeme E3, ali u vlastitom aranžmanu, a čini nam se da bi PlayStation, Activision i Epic Games mogli doći ili ne doći u paketu budući da u posljednje vrijeme poprilično usko surađuju.

Što očekivati od Squarea, SEGA-e i Namca?

Međutim, ‘ajmo se vratiti na poantu vijesti. Square Enix sigurno neće prikazati novi Tomb Raider, ali mogao bi Final Fantasy 16, teaser za drugi dio FF7 remakea, nove ekspanzije za Avengerse… Možda čak i Dying Light 2 budući da je SE izdavač za američko tržište.

SEGA bi mogla prikazati još Persone, nastavak Judgementa, a budući da se ove godine bilježi 30. godišnjica Sonica nekako mislimo kako je predstavljanje nove igre neminovno.

Namco Bandai? Dvije riječi. ELDEN RING! I to je dovoljno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano