Vijesti

EA bi uskoro mogao kupiti WB Games, a to znači da će posjedovati Mortal Kombat, Batman serijal i mnoge druge…

Kasno sinoć po našem vremenu, EA je objavio svoj financijski izvještaj za investitore i ne moramo se bojati – Elecetronic Artsu ide odlično. Pandemija korona virusa pogodovala je većini u igraćoj industriji, a naš dragi EA se kupa u lovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo, ne znam jeste li znali da u Aziji postoji igra koja se zove FIFA Online 4 i koja ima preko 30 milijuna igrača!?

Hoće li EA kupiti WB Games i uništiti ga kao BioWare?

Nama je drago što Electronic Artsu cvatu ruže, ali se bojimo u slučaju kupnje Warner Bros Gamesa scenarija koji je doživio BioWare. Warner Bros u svome posjedu ima zaista neke od velikih studija gaming industrije kao što su NetherRealm Studios i Rocksteady. U pitanju su kreatori Mortal Kombat serijala, Batman Arkham serijala, a tu su prava na licencu za sve LEGO igre i Harry Pottera.

Čelnici EA su jasno potvrdili da planiraju kupnju studija i to žele kupiti stvarno nekog velikog u igraćoj industriji. WB Games bi bio itekako očit izbor jer oni zapravo i jesu na prodaju. Ranije se pričalo da bi Microsoft mogao kupiti WB Games i vjerujemo da i tu ima istine.

Stvarno se nadamo da ukoliko EA preuzme WB Games, neće uništiti igre kao što su Mortal Kombat i Batman. Posebno ne mikrotransakcijama i sličnim glupostima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano