Vijesti

EA je navodno prelomio, FIFA postaje EA Sports FC

Electronic Arts i FIFA ušli su u svoju posljednju godinu ugovora. FIFA 23 bit će posljednji plod te suradnje, a budući da se dvije strane ne mogu dogovoriti oko nastavka, sasvim izvjesno je da će se razići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidio sam registrirane zaštitne znakove, mislio sam da se radi o nekom novom online modeu, ali zatim sam se raspitao i… to je to, to je novo ime”, ispričao je uvijek pouzdani Jeff Grubb na Giant Bombovom podkastu. “EA Sports FC bi trebao uskoro biti i službeno potvrđen”, zaključio je temu Grubb.

Ima smisla

Svim ljubiteljima virtualnih nogometnih simulacijaa EA Sports brand sam po sebi je poznat. Dok čitate EA Sports, it’s in the game liniju točno si možete predočiti legendarnu naraciju Andrewa Anthonyja, što je samo po sebi odličan predložak za budući marketing buduće nogometne igre s kojom EA u startu štedi milijarde dolara.

Dogovore li se EA i FIFA sasvim je nebitno po pitanju licenci. Upitna bi mogla biti licenca za Svjetsko prvenstvo, međutim, velika većina liga licencirana je u dogovoru sa savezima, a imena igrača stižu po liniji udruge profesionalnih nogometaša FIFpro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano