Vijesti

EA je pokazao Skate (4) “gameplay” i pozvao igrače da se prijave za testiranje

Dok je ekipa iz Activisiona odlučila ubiti Tony Hawk 3+4 Remake, iz EA su shvatili da je Skate 4 buduća zlatna koka. Svega nekoliko minuta nakon što su otvorili registraciju za testiranje igre, kompletan portal se srušio pod opterećenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pre-alpha-alpha-alpha gameplay

Novi studio Full Circle kojeg je EA oformio samo za rad na ovoj igri, radi punom parom na Skateu, no kako se čini, do izlaska je ostalo još puno vremena. Ipak, cijenimo transparentnost developera koji su bez fige u džepu pokazali u kojoj je fazi igra.

Ako smijemo suditi prema viđenom materijalu, čini se kako razvoj ide u dobrom smjeru. Fizika pokreta već u ovoj fazi obećava, a zanimljivo je vidjeti istovremeno velik broj igrača koji skejta mapom. Upravo će socijalna komponenta biti jedan od većih fokusa Skatea 4.

Nadamo se da ćemo Skate igrati barem do kraja 2023. godine, a do tada ne zaboravite se prijaviti za testiranje. U trenutku pisanja teksta, registracije rade normalno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano