Vijesti

EA je poželio dobrodošlicu Codemastersu, kupnja je finalizirana

Čini se da je kupovina Codemastersa od strane Electronic Artsa konačno zgotovljena. EA je za 1,2 milijarde dolara postao najveći svjetski izdavač racing igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirt, Project Cars, F1, GRID, Real Racing, Dirt Rally i ostali Codemastersovi serijali tako će se pridružiti EA-ovom Need for Speedu. Ovom prilikom CEO Electronic Artsa Adnrew Wilson izjavio je kako je njegova kompanija sada powerhouse na tržištu virtualnog utrkivanja.

Ekipa iz Codemastersa uvjerena je kako će suradnja s Electronic Artsom rezultirati još kvalitetnijim igrama, da će zajedno dosegnuti još veće visine i zauvijek redefinirati virtualno iskustvo utrkivanja.

Hoće li akvizicija utjecati na Need for Speed serijal, odnosno hoće li on dobiti kvalitetnijeg developera, kakva je budućnost F1 serijala te hoće li Project Cars totalno skrenuti u mainstream vode? To su pitanja na koja jedva čekamo dobiti odgovore.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano