Vijesti

EA se opametio? Dead Space Remake bez mikrotransakcija, a Respawn radi na novoj igri

Još uvijek odzvanjaju riječi čelnika Electronic Artsa koji su prije godinu-dvije tvrdili da su single player mrtve, odnosno da ne donose željeni profit i da su budućnost multiplayer live service naslovi. Na sreću svih nas, EA ima u svome vlasništvu studio Respawn koji i ne mari previše što EA priča jer upravo su oni zaslužni za naslov iz teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, EA se dogodio Star Wars Jedi: Fallen Order kojeg je radio Respawn, a koji je zabilježio odlične prodajne rezultate. Igra je bila ogromni komercijalni uspjeh i konačno su ljudi koji vode EA shvatili da se itekako može zaraditi na single player igrama. Već je Star Wars: Squadrons bila igra koja nema mikrotransakcije, a EA Motive je potvrdio da Dead Space Remake neće imati nikakav oblik miktrotransakcija što je odlična vijest. Ne samo to, nego će u igru biti ubačeni (besplatno) svi oni izrezani dijelovi igre što znači da ćemo dobiti i novi sadržaj bez ikakve nadoplate.

Druga velika vijest je da je EA odobrio Respawnu sasvim novu single player igru. Da, potvrđeno je da studio radi na novom IP-u i da nova igra nije nastavak Jedi Fallena ili nešto vezano za Titanfall, već je u pitanju sasvim nešto novo.

Dakle, riječ je o single player avanturi koja je očito u jako ranoj fazi izrade, ali vesele nas itekako ove vijesti. Znamo da stiže nastavak i Fallen Ordera, a sigurni smo ukoliko Dead Space Remake bude uspješan, EA će zasigurno i dalje podržavati razvoj single player igara. Trebalo im dugo, ali su konačno shvatili. Nadamo se.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano