Vijesti

eFootball u punoj verziji izlazi idući tjedan, zajedno sa svojim “Ultimate Team” modom

Nakon izrazito lošeg prijema igrača prošle jeseni i nagomilanih tehničkih problema, Konami je odlučio na pola godine odgoditi izlazak 1.0 verzije besplatnog eFootballa, a sada je i konačno potvrđen datum njegovog konačnog izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono će se dogoditi idućeg četvrtka 14. 4., kada će eFootball dobiti i svoj glavni mod – pandan FIFA-inom Ultimate Teamu. On se više ne zove Creative Team, već Dream Team. Baš kao i u FIFA-i, igrači će sastavljati vlastite timove od pravih igrača te ih međusobno suprotstavljati u online ligama i turnirima.

Kaos

Iz Konamija poručuju kako je dodatno vrijeme razvoja uloženo u popravljanje bugova, balansiranje i dodavanje novih gameplay elemenata. Međutim, ako će im igra biti poput službene stranice, na koju Konami upućuje za više informacija, onda nas očekuje epski kaos.

Radi se o, prilično smo sigurni, najgoroj web stranici neke igre svih vremena. Informacije i termini razbacani su na sve strane, nigdje ne piše ništa konkretno, a i sam Konami je pogubljen budući da svoj mod-perjanicu naziva novim i starim imenom.

Kako god se zvao, Creative Team ili Dream Team, valja li ičemu saznat ćemo za točno tjedan dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano