Vijesti

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Kickstarter kampanja gori

Sjećate se neki dan kako smo bili u ekstazi (barem ja) zbog novog spiritualnog nastavka legendarnog Suikoden serijala? Danas je dan kada je Kickstarter kampanja konačno krenula, a prvi cilj je 509,713$. Ako dostignu svoj cilj, igra izlazi u jesen 2022. na PC platformi, a milijun dolara je cifra da igra ugleda svijetlo dana i na konzolama (PS, Xbox, Nintendo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kickstarter kampanja je dostupna svima, ali nisam siguran da ćete moći pristupiti linku uopće. Navala je, a skupili su preko 300,000$ u doslovno jednom danu.

Ono što igra obevaća je svojevrsni exploration, mnoštvo gradova punih života i raznih priča, spektar neprijatelja od mitskih bića i zmajeva do onih nalik ljudima, skupljanje partije i naravno rebuild tvrđave. Ako ste upoznati sa serijalom, uvijek ste vlasnik jedne zapuštene baze koja raste i razvija se ovisno koliko ljudi dovedete u nju. Ja osobno stvarno volim baš taj dio i nenormalno sam sretan što se ovo dešava.

Svatko može podržati kampanju, pa ako se osjećate tako, slobodno to napravite. Ako imate keša, mogli biste postati jedan od likova u igri. Ja idem dić kredit pa se čujemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano