Vijesti

Ekipa bombardira Death Stranding: Director’s Cut lošim recenzijama

Death Stranding prošlog petka se vratio na PlayStation u tzv. Director’s Cut izvedbi s next-gen poboljšanjima i podrškom za DualSense kontroler. Posebno izdanje mi smo nagradili visokom ocjenom, međutim, neki igrači su revoltirani.

Uglavnom, u trenutku pisanja ovog teksta na Metacriticu traje bombardiranje Director’s Cuta negativnim recenzijama. Brdo nula i jedinica snizile su user score na samo 4,5 od 10, a prosjek će nastaviti padati i dalje.

Fanboyski ratovi

Neki od nezadovoljnih igrača tvrde kako su nove mogućnosti pojednostavnile igru i kompletno izmijenile iskustvo igranja, a drugi, oni brojniji, navode kako se i dalje radi “dosadnom walking simulatoru”. Jasno je da ova druga skupina igrača nije zaigrala Dircetor’s Cut, što se protivi pravilima ocjenjivanja na Metacriticu.

Apsolutno je jasno kako je, unatoč nekim legitimnim kritikama, Death Stranding: Director’s Cut još jedna žrtva u nizu fanboyskih ratova.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close