Vijesti

Ekipa bombardira Death Stranding: Director’s Cut lošim recenzijama

Death Stranding prošlog petka se vratio na PlayStation u tzv. Director’s Cut izvedbi s next-gen poboljšanjima i podrškom za DualSense kontroler. Posebno izdanje mi smo nagradili visokom ocjenom, međutim, neki igrači su revoltirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, u trenutku pisanja ovog teksta na Metacriticu traje bombardiranje Director’s Cuta negativnim recenzijama. Brdo nula i jedinica snizile su user score na samo 4,5 od 10, a prosjek će nastaviti padati i dalje.

Fanboyski ratovi

Neki od nezadovoljnih igrača tvrde kako su nove mogućnosti pojednostavnile igru i kompletno izmijenile iskustvo igranja, a drugi, oni brojniji, navode kako se i dalje radi “dosadnom walking simulatoru”. Jasno je da ova druga skupina igrača nije zaigrala Dircetor’s Cut, što se protivi pravilima ocjenjivanja na Metacriticu.

Apsolutno je jasno kako je, unatoč nekim legitimnim kritikama, Death Stranding: Director’s Cut još jedna žrtva u nizu fanboyskih ratova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano