Vijesti

Ekipa PlatinumGamesa (Bayoneta, Nier) pokrenula Kickstarter kampanju i za 11 minuta skupila traženih $50.000!

Kreatori igara kao što su Bayoneta serijal, Nier, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance i dr., PlatinumGames pokrenuli su malo iza 21 sat Kickstarter kampanju za The Wonderful 101: Remaster igru koja je izašla 2013. godine za neslavno propali Wii U.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Wonderful 101 je akcijska avantura u kojoj igramo u ulozi Wonderful Ones-a koji su zapravo ništa drugo nego heroji koji branu zemlju od vanzemaljaca. Igru kao i sve drugu igre PlatinumGamesa karakterizira odlična borba i gameplay, a posebno su impresivne boss borbe.

Kickstarter kampanja ima zasad tri cilja, a prvi od $50.000 ostvaren je za nekih 11 minuta. Platinum je tražio $50.000 za Switch port.

U samo 45 minuta od pokretanja kampanje, PlatinumGames je skupio već $190.000 što znači da će i cilj za Steam verziju biti ubrzo ostvaren. Ako želite i vi postati donator, isto možete učiniti klikom na link.

Prva od četiri igre…!

The Wonderful 101: Remaster je tek prva od četiri igri na kojoj PlatinumGames radi. Ostale tri igre ćemo tek saznati i one neće biti financirane putem Kickstartera, već je novac osiguran putem investitora.

PlatinumGames je lansirao novu web stranicu gdje će uskoro otkriti ostale igre (ili barem jednu od njih). Stranicu posjetite ovdje.

Update: U samo par minuta dok smo pisali vijest, igrači su donirali već $230.000 što znači da će Steam verzija biti riješena stvar kroz par minuta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano