Vijesti

Ekskluzivni PlayStation sadržaj za Hogwarts Legacy dolazi na druge platforme

Bliži se prva godišnjica izlaska Hogwarts Legacyja, igre koja je obilježila prethodnu godinu masovnom prodajom, većom čak i od Call of Dutyja te EA Sports FC-a, što je osobiti uspjeh kojem je u posljednjih 20-ak godina još pošlo za rukom jedino Rockstaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istekom prve godine očito ističe i ekskluzivni dogovor kojeg Warner Bros ima sa Sonyjem, pa ekskluzivni sadržaj za PlayStation više ne mora nužno ostati ekskluzivan. Prije svega tu mislimo na mračni i neobični Mind Your Own Business quest, mnogima jedan od najboljih u igri, a potom i ono što otvara njegovo rješavanje – posjedovanje vlastite trgovine u Hogsmeadeu.

Međutim, PlayStation sadržaj na druge platforme neće doći odmah na prvu godišnjicu izlaska, već tek negdje na ljeto. Na ljeto će ga popratiti i kompletno novi sadržaj te dodaci, a koji točno, Warner Bros Games i studio Avalanche otkrit će u narednim mjesecima. Možda prva velika ekspanzija? To bi svakako imalo smisla.

Inače, uoči prvog rođendana Hogwarts Legacy je prebacio 24 milijuna prodanih kopija na svim platformama. Impresivno, jelda?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano