Vijesti

Elden Ring je dobio “Easy Mode”

300x250

Elden Ring kao jedan od najpopularnijih naslova godinama unatrag na PC-ju ima i jednako tako proporcionalan broj modova. Njih na Nexus Modsu ima preko 500, a jedan je posebno popularan. Ali i opasan.

To je tzv. Easy Mode for Elden Ring. Njegov tvorac odashikonbu preporučuje njegovu upotrebu isključivo u offline modeu, budući da se radi o igri s online mogućnostima, From Softwareu nebi bilo drago da vas ulovi s ovim.

Easy Mode ima nekoliko načina igranja, a onaj najlakši podiže bazne udarce igrača za 25%, a smanjuje efikasnost protivnika za 50%. Osim toga, pojačava sva oružja na početnih +10, baca bolji i češći loot, za craftanje odbacuje potrebu za materijalima, oružja i oprema nemaju težinu, Ashes ne koristi FP bodove…

50 tisuća igrača

Tu je i način igranja koji ne dira ništa osim statistike udaraca, što Elden Ring čini nešto ugodnijim iskustvom. Mod je dosad preuzelo preko 50 tisuća igrača, ali ipak ima i nekoliko popularnijih i svi su odreda stvoreni za varanje, ali su komplicirani za korištenje.

Od ostalih popularnijih modova izdvojit ćemo onaj koji otključava frame rate, mod koji uklanja početne animacije i logotipe kod pokretanja i mod s kojim ne gubite rune kod umiranja.