Vijesti

Elden Ring je osvojio posljednju i najbitniju GOTY nagradu

Sezona odabiranja najboljih igara prethodne godine završava onda kada developeri donesu svoju odluku. A donijeli su je na GDC konferenciji koja je upravo u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri su listu najboljih naslova 2022. suzili na 6 poznatih imena. Elden Ringu su se među nominiranima pridružili God of War Ragnarok, Immortality, Pentiment, Stray i Tunic, a premda je From Softwareov hit proglašen najboljim te ima najbolji dizajn, Ragnarok je odnio najviše ostalih nagrada

Ragnaroka je kao najboljeg odabrala publika, a developeri su mu dodijeljeli nagradu za najbolji zvuk i najbolju tehnologiju. Stray je najbolji debitant, Pentiment ima najbolju naraciju, a Immortality inovaciju. Svi od velike šestorke su dobili neku nagradu osim Tunica.

Zanimljivo, premda Horizon Forbidden West mnogi hvale kao tehničko dostignuće, od kolega developera studio Guerilla Games nije dobio nijednu nagradu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano