VijestiZanimljivosti

Elden Ring je popularan na crnom tržištu, dileri prodaju rune

S popularnošću stiže i odgovornost, na Steamu Elden Ring igra već 10 milijuna igrača, a From Software sada ima slatke brige regulirati pravednost online igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što su u souls igrama “duše”, to su u Elden Ringu “rune”. Ingame valuta koja se dobiva od palih neprijatelja. Jednom kada vas netko ubije, što je često, gubite sve zarađene rune. Imate ih šansu povratiti samo jednom, i to ako dođete na točku pogibelji prije narednog umiranja, što dovoljno govori koliko ih je teško zaraditi, a najteže zadržati u količini potrebnoj za leveliranje i kupovinu opreme.

Popularnost je stvorila priliku wannabe poduzetnicima, pa nije trebalo dugo da se razvije crno tržište. Ovisno o platformi, cijene se kreću od 10-ak eura za milijun do 50-ak eura za 10 milijuna runa na Ebayu.

Što s milijun runa?

S dilerom ćete razmijeniti multiplayer lozinke, stvorit ćete se u njegovom svijetu, a ako vas ne prevari, izbacit će vam rune koje ćete pokupiti i vratiti se u svoj svijet.

A što možete dobiti za milijun runa? Pa… za početak ćete si drastično olakšati igranje. U interesu ih je ne izgubiti, pa bi bilo poželjno odmah levelirati do maksimuma, a milijun će vas pogurati negdje do 50. levela. Ali… ne bismo preporučili kupovinu, a posebno ne ako ste novi igrač, jer leveli sami po sebi ne znače puno ako ih ne znate pravilno rasporediti, te ako nemate popratnu opremu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano