Vijesti

Elden Ring je pozlaćen! Bit će manje stresan, a za prelazak je potrebno 30-ak sati

Elden Ring je pozlaćen. Time je zapečatio svoj izlazak 25. 2., a uz vijest o pozlaćivanju igre, stižu nam i prve bitne informacije o kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manje stresno, bez smanjivanja težine neprijatelja

From Softwareu je glavni cilj tokom razvoja bio pokušati smanjiti stres i napetost bez značajnog smanjivanja težine neprijatelja.

Igra će biti teška na pravim mjestima, ali put do tih mjesta će biti manje stresan. S open world formulom imamo mogućnost igraču pružiti dodatan sadržaj osim boss borbi. Developerski tim je jako puno radio da istraživanje svijeta bude relaksirajući doživljaj. Bez pozivanja konja, to ne bi bilo moguće.

Yasuhiro Kitao

Prema svim navedenim informacijama, neprijatelji i glavne boss bitke će i ostati teške, ali drugi dijelovi igre bit će više relaksirajući.

30 sati za kampanju

Direktor Yasuhiro Kitao je u intervjuu za Taipei Game Show definirao i trajanje Elden Ringa.

Kod planiranja razvoja, ideja nam je bila ponuditi 30-ak sati za glavnu priču. Naravno, vrijeme će se razlikovati od igrača do igrača. Igra i svijet su ogromni, a ako želite istražiti sve trebat će vam puno više. Ako govorimo samo o glavnoj priči, onda je to 30 sati

Developeri su potvrdili i New Game Plus mode u koji će se prenositi sva vještina i oprema. Elden Ring će u konačnici biti težak 45 gigabajta, a preload kreće 23. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano