Vijesti

Elden Ring je premašio prodaju od 20 milijuna primjeraka

Bliži se prvi rođendan Elden Ringa kojeg će FromSoftware proslaviti posebnim događajem u Švedskoj i vjerojatno predstaviti novu ekspanziju. Osim rođendana developeri mogu proslaviti i nestvarnu prodaju naslova koji prilično odstupa od mainstreama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elden Ring premašio je jubilej od 20 milijuna prodanih primjeraka, pohvalio se izdavač Namco Bandai. “Željeli bismo izraziti duboku zahvalnost svima koji su zaigrali ovu igru, a mi ćemo nastaviti naša nastojanja kako biste mogli i dalje uživati u Elden Ringu”, porukom developeri nagovješćuju dodatan sadržaj koji, podsjećamo, još nije službeno potvrđen.

Ekspanzija za Elden Ring još uvijek je tek u domeni glasine, međutim, ozbiljne glasine. Gotovo svi veći insajderi najavljuju njezin skori izlazak, a na postojanje ukazuju i brojne reference u source datotekama igre.

Prva godišnjica Elden Ringa obilježit će se u subotu 25. 2., kada ćemo, nadamo se, pratiti otkrivanje prvog velikog paketa sadržaja za najbolju igru prošle godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano