Vijesti

Elden Ring je u fazi poliranja: “Fanovi Dark Soulsa bit će zadovoljni”

Prošla je čitava jedna kalendarska godina u kojoj nismo dobili nikakve konkretnije informacije o Elden Ringu. Obično je to prvi pokazatelj kako studio ima problema u razvoju, ali prema sramežljivim informacijama koje dopiru do nas to nije slučaj s From Sofrwareom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hidetaka Miyazaki i ekipa navodno vrijedno rade zatvoreni u svoj studio, a prema informacijama koje je jučer podijelio urednik poznatog talijanskog medija Everyeye.it. Federico Fossetti je priznati novinar kojeg često pozivaju na različite evente, a čovjek je istinito javljao informacije i o Sekiru.

U jednom podkastu Fossetti je izjavio kako bismo već igrali Eden Ring da nije bilo korone. Eden Ring je navodno izašao iz faze aktivnog razvoja negdje početkom ove godine, a Covid-19 pandemija produžila je razdoblje poliranja igre.

U nastavku razgovora Fossetti je dao naslutiti kako bi se Elden Ring mogao svidjeti onima koji preferiraju Souls stil igranja kod From Software igara. Dakle, nekakav poluotvoreni svijet s Dark Souls gameplayom. Može. Nadamo se što prije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano