Vijesti

Ellie iz The Last of Us TV serije nikad nije igrala igru

Za USA Today Bella Ramsey se kratko osvrnula na svoju najveću ulogu u životu. Prethodnih godinu dana glumila je Ellie u nadolazećoj TV adaptaciji igre The Last of Us.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila sam ohrabrena da to ne učinim”, Bellion je odgovor na pitanje je li ikadaigrala TLoU. “Nakon prve audicije pitali su me jesam li igrala, odgovorila sam da nisam, a oni su odgovorili ‘neka tako i ostane'”, uz smijeh prepričava. Ali gledala je The Last of Us na Youtubeu “da dobije osjećaj”, otkriva.

Bella otkriva i zanimljivu crticu s konca snimanja. “Kako je zanimljivo da se nešto tako veliko što mijenja živote događa tako rano u tvom životu, a tako kasno u mom”, sadržaj je čestitke koju joj je poklonio Pedro Pascal, glumac Joela.

Ni Pedro Pascal nije igrao

Ni sam Pedro nikada nije odigrao The Last of Us. “Probao sam, ali ne znam igrati”, priznao je ranije ove godine GQ-u. Nakon nekoliko minuta pokušavanja predao je kontroler nećaku, ali nije se želio previše povezati s likovima.

“Zabrinuo sam se da bih želio previše imitirati Joela, što je ispravno u nekim okolnostima, a pogrešno u drugim, stoga sam odlučio održati zdravu distancu”, otkriva Pedro koji smatra kako je ispravnije pustiti da njegovu izvedbu oblikuju Craig Mazin i Neil Druckmann.

The Last of Us TV seriju koja prati radnju iz prve igre gledat ćemo negdje iduće godine na HBO Maxu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano