Vijesti

Epic Games je kupio tvorce Fall Guysa; što to znači za Steam igrače?

Za još neotkrivenu sumu Epic Games je kupio Mediatonic, studio iza prošlogodišnjeg hita Fall Guys koji je popularnost uspio pretočiti i u ovu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je velika pobjeda za Fall Guys”, kaže u priopćenju ekipa iz Mediatonica koja je ovim putem obznanila kako se od izlaska Fall Guysa njihov broj upeterostručio. “Narasli smo od 35 do preko 150 ljudi, a suradnja s Epic Gamesom omogućit će nam ubrzaniji razvoj i dolazak do još više igrača”, potvrdili su dolazak na Xbox i Switch.

Za razliku od nekih drugih studija i igara koje su išle sličnim putem, Fall Guys će ostati na Steamu, uvjeravaju nas iz Mediatonica.

Budući da je Rocket League postao F2P igra nedugo nakon kupnje Epica, nastala je bojazan kako bi se slično moglo dogoditi i s Fall Guysom. “Još uvijek nemamo takvih planova”, poručuju.

Epic je kupnjom Mediatonica nastavljao obogaćivati svoj portfelje kreativnim talentom, a sada je u svoje ruke uz Fortnite i Rocket League dobio još jednu igru koju svrstavamo u red najpopularnijih današnjice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano