Vijesti

Epic Games Store se približio Steamu zahvaljujući besplatnom GTA V

Zahvaljujući kampanji kroz koju su dijelili velike besplatne igre od kojih je daleko odjek imao GTA V, Epic Games Store se barem nakratko uspio približiti Steamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Steve Allison prikazao u priopćenju za javnost, u razdoblju od kada je svim igračima besplatno ponuđen GTA V pa sve do 18. 6. Epic je imao dnevne vrhunce od čak 13 milijuna istovremeno aktivnih igrača, što je relativno blizu maksimalnim brojkama koje na dnevnoj bazi postiže Steam od 20-ak milijuna igrača.

Iako vjerojatno neće nikada prestići Steam, ili se to barem neće dogoditi u narednih 5 do 10 godina, radi se o velikom uspjehu platforme koja još nije obilježila ni drugi rođendan. Brojke su to koje definitivno neće zadržati konstantu takve veličine ukoliko se ne nastave poklanjanja velikih popularnih igara, no svakako su dokaz da se ulaganje Fortnite novca isplaćuje. Barem u obliku prepoznatljivosti brenda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano