Vijesti

Epic poklanja Fortnite igračima 1000 V-Bucksa, ako naprave malu sitnicu

U posljednjih nekoliko sati, jako puno Fortnite igrača dobilo je poruku od Epica koji im nudi 10$ što je 1000vBucksa ako uključe veću zaštitu svog računa, odnosno uključe onu dvostruku ( 2 factor authentication) verifikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sitno je, ali se vidi ispod prve sličice $10 za potrošiti u igri

Poruka je nakon toga nestala, ali samo zato što je prerano iscurila. Naime, Epic Games Store uskoro slavi svoj rođendan i imat će velike popuste i akcije, a jedna od nagrada za svoje igrače je poklon od 10$ s kojim možete kupiti vBuckse ili nešto drugo što želite.

Kako aktivirati 2-Step verifikaciju?

Ako se sjećate, već je Epic ranije nagradio sve igrače besplatnim plesom koji su uključili dvostruku verifikaciju.

  1. Kliknite ovdje i prijavite se na svoj račun.
  2. Kad ste se ulogirali, idite na ACCOUNT Settings, pa pronađite
    PASSWORD & SECURITY tab i kliknite na njega.
  3. Skrolajte dolje do dna stranice i pronađite ovo – TWO-FACTOR AUTHENTICATION. Kliknite ENABLE AUTHENTICATOR APP or ENABLE EMAIL AUTHENTICATION.

I to je sve što trebate napraviti. Još uvijek nije jasno hoće li ovo Epic dati svim igračima ili samo onima koji još uvijek nisu uključili ovu opciju. Inače, i bez poklona ovo je pametno da napravite jer Fortnite je i ovako već prepun varalica koji žele vaš account.

Velika Epic Games Store akcija povodom rođendana kreće uskoro, a onda možete očekivati i vaših 10$ za koje ćete kupiti logično v-buckse.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano