Vijesti

Epic razmišlja o pretplati za Fortnite

Da, dobro ste pročitali! Mjesečna pretplata je moguća „nova stvarnost“ u šarenom svijetu besplatnog Fortnitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epic zarađuje enormne cifre kroz Fortnite. Klinci su naprosto ludi za skinovima te izluđuju roditelje za svaki novi ili im poskrivečki peglaju kartice. U ovih 3 godine koliko hara svijetom, Fortnite je zaradio Epicu milijarde kroz prodaju skinova, emotea i čega sve ne. No Epic tu ne staje, zeleni dolari se vrte u očima te kroz ideju mjesečne pretplate žele zaraditi još pokoju milijardicu. Iako je ideja trenutno samo u obliku ankete poslane određenim igračima, očito je kojim bi smjerom Epic htio pogurati priljev milijardica na svoj račun. Da ne bude zabune, Fortnite će ostati free to play i dalje.  

Poznati Fortnite leaker FireMonkey je na svom Twitteru objavio skrinove ankete, kroz koju Epic testira želje igrača. Cijena pretplate bi mogla biti $15.99/$18.99, što je iznos koji je Epic direktno pitao anketirane igrače žele li ga plaćati. U tu bi cijenu bilo uključeno 1000 V-Bucksa (vrijednost oko $8), set skinova koje bi pretplatnici dobili prije nego dođu u shop te Battle Pass za cijelu sezonu. Iako se za 1000 V-Bucksa ne može kupiti baš previše toga po shopu, Battle Pass te raniji pristup skinovima bi mnogima mogli stvoriti zazubice.

Netko bi rekao „nije loše“, iako će se mnogim roditeljima smrknuti pred očima na još jedan mjesečni izdatak. No za sada nema nikakve potvrde da će Epic implementirati pretplatu, trenutno je anketa čisto ispipavanje terena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano