Vijesti

Everywhere tvorca GTA dobio je prvi prikaz, izlazi dogodine

Everywhere tvorca modernih GTA naslova i Red Dead Redemptiona Lesliea Benziesa prikupio je desetke milijune dolara investicija, a sada je njegov studio Build a Rocket Boy na Gamescom prezentaciji isporučio prvi prvikaz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teaser trailer Everywhere opisuje kao “novo iskustvo igre s više svjetova koje briše granicu između stvarnosti i digitalnog svijeta”. Miriše na tzv. metaverse više nego na nešto što bi bilo klon GTA, a tako i izgleda.

Kroz trailer se izmjenjuju scene različitih svjetova, od šumskih do pustinjskih i svemirskih, a kroz neke prizore vidi se lik iz trećeg lica koji skakuće pirotesknim građevinama, pucanje u stilu Fortnitea, jurnjava automobila, a trailer je zaključen nešto ozbiljnijim scenama koje je teško objasniti.

Čini se da će Everywhere biti igra o svemu i svugdje, a kakva točno? Saznat ćemo dogodine kada je zakazan izlazak. Dojmovi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano