Vijesti

Everywhere tvorca GTA dobio je prvi prikaz, izlazi dogodine

Everywhere tvorca modernih GTA naslova i Red Dead Redemptiona Lesliea Benziesa prikupio je desetke milijune dolara investicija, a sada je njegov studio Build a Rocket Boy na Gamescom prezentaciji isporučio prvi prvikaz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teaser trailer Everywhere opisuje kao “novo iskustvo igre s više svjetova koje briše granicu između stvarnosti i digitalnog svijeta”. Miriše na tzv. metaverse više nego na nešto što bi bilo klon GTA, a tako i izgleda.

Kroz trailer se izmjenjuju scene različitih svjetova, od šumskih do pustinjskih i svemirskih, a kroz neke prizore vidi se lik iz trećeg lica koji skakuće pirotesknim građevinama, pucanje u stilu Fortnitea, jurnjava automobila, a trailer je zaključen nešto ozbiljnijim scenama koje je teško objasniti.

Čini se da će Everywhere biti igra o svemu i svugdje, a kakva točno? Saznat ćemo dogodine kada je zakazan izlazak. Dojmovi?

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra