VijestiZanimljivosti

Evo kako možete otključati web browser na PS5

U vrijeme pametnih telefona web browseri na konzolama i nemaju previše smisla. Na PS4 i Xbox konzolama on je otključan i može se koristiti bez restrikcija, međutim, na PS5 je on skriven i pokreće se tek u rijetkim slučajevima kada igra od vas zahtjeva logiranje na neki treći servis, ili kada vam želi prikazati uvjete korištenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali postoji caka kojom web browser na PS5 možete pozvati kada god to želite. I jako je jednostavan. Pošaljite sami sebi link u poruci, najbolje na Google tražilicu i od sada pa zauvijek moći ćete odabirom istog otvoriti browser kada god to poželite.

S Googlea možete gdje želite.

Nije ni brz, ni robustan, ni bogzna kako pregledan, ali je tu, ima osnovne opcije i u nedostatku boljeg rješenja web browser na PS5 može biti koristan. Ali ne podržava tipkovnicu i miš. Osim u jednom slučaju – ako preuzmete War Thunder (F2P igra) i preko njega pokrenete browser.

Nakon što ste pokrenuli browser, vratite se u igru (bilo koju), pritisnite brzo PS tipku i ekran će se podijeliti između igre iz browsera. S jedne strane pratite i igrate igru, a s druge strane pretražujete na internetu što vas zanima.

Ako niste znali kako, sada znate. Ako je ikome uopće potrebno. Jer kako smo napisali… smartphone.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano