Vijesti

Exodus je novi ambiciozan SF RPG s Matthewom McConaugheyem po uzoru na Interstellar

Novi studio Archetype okupio je veterane Biowarea, Electronic Artsa, Naughty Doga, 343 Industriesa i drugih u namjeri da napravi “najbolji SF RPG na svijetu”. Poslije tri godine razvoja predstavljen je prvi projekt – Exodus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna odlika ovog SF RPG-a je vrijeme, odnosno njegovo “lomljenje” i odluke igrača koje se mogu na različite načine manifestirati generacijama kasnije. Archetype svoj Exodus naziva naziva story RPG-em nove generacije, a ako trebamo uspoređivati, na prvu jako vuče na Mass Effect.

Igrač je Traveler, jedan od rijetkih preživjelih iz ljudske civilizacije koja više nije na Zemlji. Sada je na nekom drugom planetu u ne baš prijateljskom okruženju, a cilj je dokopati se moćnog oružja najstrašnije civilizacije u svemiru – Celestiala. Manipulacija vremenom odvija se kroz mehaniku poznatom iz filma Interstellar, gdje vrijeme na jednom planetu prolazi brže nego na nekom drugom.

A kada smo kod Interstellara, tu je i Matthew McConaughey koji će posuditi glas jednom od likova u igri. Ne znamo ni okviran datum izlaska Exodusa, ali planira se za PC, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra