Vijesti

F1 22 dobila je prvi prikaz i datum izlaska

Codemasters i EA noćas su po prvi put pokazali ovogodišnji F1 naslov. Formula 1 u novoj sezoni vraća se ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

F1 22 donosi premijeru novih, hibridnih bolida s prilagođenim im voznim modelom, premijeru će imati i nova staza u Miamiju, roster i timovi su potpuno licencirani, a reflektirat će se i promjene staza u Australiji, Španjolskoj i Abu Dhabiju.

Budući da se Formula 1 pod novim vodstvom otvara široj publici, otvara se i igra, pa će tako “oni koji ne razumiju kompleksnost sporta” na raspolaganju imati postavke s lakšim upravljanjem uz pomoć AI-a, a s neiskusnim igračima na umu pojednostavljeno je i sučelje.

Osim poboljšanog voznog modela u skladu s novim standardima konstrukcije bolida, promijene stižu i u Race Day iskustvo. Igrači će na raspolaganju imati mogućnost utjecanja na formacijske krugove, na razdoblje kada je na stazi Safety car te na zaustavljanja u boxovima.

Bez story moda

Novost je i tzv. F1 Life kao mjesto za kolekcionare, a vraćaju se omiljeni My Team, 10 godišnji Career mod, online utrke i F2 natjecanja… Ono što se ne vraća, odnosno barem zasad nije otkriveno je story mod. Šteta, jer Breaking Point je prošle godine bio fino osvježenje.

Doduše, EA i Codemasters obećali su da to nije sve, više o novoj F1 igri obećali su podijeliti uskoro, a lansiranje je zakazano za 1. 7., odnosno 28. 6. za one koji prednaruče tzv. Champions Edition prije 16. 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra