Vijesti

Fahrenheit: 15th Anniversary izdanje dolazi idući mjesec

Meridiem Games priprema posebno izdanje kultne Fahrenheit igre koje stiže 15. prosinca u Europu i Australiju. Radi se o fizičkom izdanju za PlayStation 4 povodom petnaeste godišnjice ove interaktivne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fahrenheit: 15th Anniversary Edition sadržavat će samo za tu priliku napravljenu kutiju, paket naljepnica, tiskani artbook i pismo zahvale koje je napisao tim iz Quantic Dreama. Ovo izdanje će se prodavati po cijeni od 29.99 eura i može se već sad predbilježiti na njega u odabranim trgovinama.

Fahrenheit je interaktivna igra smještena u snijegom prekrivenom New Yorku koji je uznemiren serijom brutalnih ubojstava. Veliki naglasak je stavljen na priču koja vuče čitavu igru i poprilično je jasno kako je Quantic Dream veliki broj elemenata nastavio koristiti u svojim kasnijim igrama poput Detroit: Become Humana.

Meridiem Games i Quantic Dream su u sklopu ovog specijalnog izdanja objavili video s piscem i direktorom igre Davidom Cageom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano